Vlatko Štampar – Bolja polovica – NOVI DATUM 08.09.

Obavještavamo vas da je stand up VLATKO ŠTAMPAR – BOLJA POLOVICA @ BIOGRAD (29. 08.) odgođen. Novi datum je 08. 09. 2023.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum i nije ih potrebno mijenjati.

Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo do 01.09.2023. do 12:00

Kupci, koji su ulaznice kupili na fizičkim prodajnim mjestima Eventima, iste vraćaju na prodajno mjesto i ostvaruju povrat sredstava (do 01.09.2023. do 12:00)

Ako ste ulaznice kupili na eventim.hr, povrat sredstava za kupljene ulaznice možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom te je zahtjev potrebno poslati s emaila koji je vezan uz narudžbu. Zahtjev je potrebno poslati najkasnije do 01.09.2023. do 12:00.

***

STAND UP COMEDY SHOW -VLATKO ŠTAMPAR – BOLJA POLOVICA

UTORAK, 29.08. 2023. / BIOGRAD NA MORU / LJETNO KINO u 21:00h

 

Vlatko Štampar je jedan od najboljih hrvatskih stand up komičara koji uvijek rasprodaje dvorane danima prije nastupa dolazi u Biograd na Moru .

BOLJA POLOVICA – STAND UP COMEDY

Dobro ili zlo? Materijalno ili duhovno?

Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima.

Show o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima,

tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori.

I zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista?

VLATKO ŠTAMPAR

Vlatko već godinama postojano i neumjereno nasmijava ljude, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom.

Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo.

Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.

  • 08.09.2023. - 21:00
  • Monokomedija

Galerija:

Go top